2007-08-14

Finne i röven

DIF - HIF 1 - 0

Bäst: David och Petter
Sämst: Att Sulan va avstängd, dommaren och Paulinho

"Man kan inte alltid vinna men vad spelar det för roll
vi är Bajen å vi e bäst ändåå, Hammarbyyyy"

Vår sång kommer gå varm idag. Den går rätt varm hemma hos oss annars också då jag försöker lära sonen att man måste kunna förlora ibland också men idag behöver nog jag den mest.

Tung förlust igår. Kunde ha slutat hur som helst den matchen. Synd att brott ska löna sig. Finnen i röven på Eguren fick honom utbytt tidigt. Jonsson kapade flera Bajare men fick vara kvar på planen och spela fram Dahlberg medans Benny och Traore stod och sov. *suck*

Annars gör väl Bajen en helt okej första halvlek. Så länge man hade fart och inte lät Djurgården komma för nära så såg det riktigt bra ut, men när dom får göra 1-0 och Bajen ska jaga. Njää. Bajen kan verkligen inte jaga ett mål. Har inte spelartyperna för ett sådant spel tyvärr.

Men herregud! Ska Allsvenskan vinnas av ett gäng fotbollsmördare i år eller? Inget eget spel och bara sparka springa sparka springa. Ysch!

David gör återigen en riktigt bra match.

Va i h-vete höll den där Jan-banan på med???? Ta bort!!

Skotträning på Harris! Allt för många riktigt bra skottlägen idag för Bajen (18 avslut) men alla skott klena och mitt på, framförallt Harris.

Det va stor komik att se reprisen då Koivastu försökte stoppa Charlie. Men som vanligt ett klent avslut mitt på.

Å va gjorde den där 14 millars brassen? Halka han på ett bananskal när han skulle in i straffområdet eller snubbla han på straffområdes linjen? Dock inga nedsättande kommentarer från herr hegerfors mot honom men Charlie sågar han så glatt så... Tröttsamt!

BANAN!!

Hade det inte varit en så jämn Allsvenska i år hade jag sagt att det nu är kört men det tänker jag inte... vi kan fortfarande både vinna och åka ur...

Ja ja sammalagt har vi i allafall 2-1 mot DIF i år... gott så!


Orkar inte saxa nåt nu. Får se om jag gör det sen. Är så less!

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med i mycket av det du skriver.

Domaren var verkligen en lam historia, ett rött kort hade kunnat visas mot flera spelare i dif om han bara haft en uns ryggrad.

Erkan måste också börja spela mer för laget och lite mindre för Nice-scouter. Han stannar upp och gör sin fint istället för att utnyttja den fart och snabbhet han har och rycka från sin försvarare.