2007-10-05

Inte hela vägen

Jaha.
Så va säsongen 2007 över då. Förlust med 4-0 borta mot Braga och UEFA äventyret kan sammanfattas på samma sätt som allsvenskan.
Vi va med länge men räcker inte till när det börjar dra ihop sig. 4 omgångar kvar av allsvenskan och sista halvlek borta mot Braga.
Fiaskosäsong stod det visst på Aftonbladet. Vet inte det ja. Utifrån va Äpplet yrade om inför säsongen kanske men absolut inte utefter förväntingarna från de flesta fans och media.
Inte många som räknat med att Bajen skulle vara med så pass länge i guldracet och framförallt inte så många omgångar i UEFA-cupen. Vackert så.
Men idag svider det ändå...

Det var en sån dag igår när allt går snett och tom dom sista självande timmarna på dagen gick snett så va fan så är livet ibland. Är man Bajare är det bara att le å va gla för man vet ju ändå.........

Nu har jag ingen aning om igår men vad har hänt med David dom senaste matcherna?? Verkade misstänkt att han va lite delaktig i målen igår också. Straffen och första målet spelades det väl ut på vår vänsterkant?? Trist för han va riktigt bra ett tag ju...

Äh!
På måndag tycker jag alla ska till SÖS och hylla killarna!! Det ska iallafall jag!

Inga kommentarer: