2008-01-07

Nytt år nya möjligheter

Ingenting och massor har hänt sedan sist.
Inte mycket nytt på Rami fronten. Det sägs att han är överens med Bajen om det personliga kontraktet och att det nu hänger på köpesumman (5miljoner) som Bajen måste punga ut till FFK.
Man vill ju alltid tolka saker på det sätt som passar ens egna syften. Därför blev man ju väldigt glad av att se Rami i Fotbollskanalen nästan göra bort sig med att säga att det var klart..... :-)

Sulan är uttagen i landslaget! Lolo får alltså sällskap av en till Bajare på lanslagslägret. Kul! Men där dog väl myten om att ingen Bajare får spela landslaget. Om det vill sig riktigt väl kan vi sedan få landslagsträning på vår defensiv. (Rami, Sulan, Lolo) Vem hade trott det för ett drygt år sedan när man spelade träningsmatcher och allts såg sjukt dåligt ut bakåt?

Ny vänsterfotad yttermittfältare/back från Uruguay på ingång. Bara en fystest ifrån signering av Egurens gamla kompis som redan fått ett smeknamn... "Grisen" Spännande att se vad han går för...

Charlie fortsätter att bli uttagen till USA:s U23 landslag. Vad detta kommer innebära i frånvaro under året törs jag inte tänka på. Men det är ju ändå positivt!

Är det idag det smäller till med Rami?

Inga kommentarer: