2007-02-25

FCK - Bajen

Royal League
Resultat: 4-0
Grader: Tja sisådär 21 grader i vardagsrummet.
Kanal: 9
Bäst: Eguren, Dubbel Gurra
Sämst: Benny, Mikkel

Så va RL över för denna gång. Fick en timme före avspark reda på att nya Kanal 9 sände matchen! Kalas! Middag framför TV:n beställdes!
Det märktes på en gång vilket lag som hade mest rutin, styrka och kunnande. Danskarna(ja och svensksvikarna) va tyngre i närkamperna och var dom inte det så la dom sig snyggt och fick dommaren med sig. Typiskt för ett lag med rutin och pondus.
Allbäcks 1-0 såg inte helt otagbart ut... den sparken gör han inte om...
Resten av första helt okej från Bajen ändå även om FCK var bättre så kändes det helt okej.
Andra halvlek - Katastrof. På en gång visade backlinjen att det krävs någon med rutin och som är säker. Utan Sulan fattades detta markant och då är ändå inte Sulan mitt första val egentligen.
Den enda som skapade något och hade intentioner va Eguren men han va aldeles för ensam.
Lite besviken på David som visserligen hade en tuff uppgift mot Jesper Grönkjaer (vilken jag nog om inte sonen legat och sovit bredvid hade spytt så mycket galla på att jag fått byta TV) men David såg långsam, klen och va inte alls med i positionerna. Inte bra alls då jag annars anser David vara den som ska va bäst i backlinjen... Kul däremot med Dubbel Gurra som jag tycker gjorde ett mycket bra jobb.

Nä försvaret (och Mikkel vilket nog hänger ihop lite) måste bli bättre om vi inte ska hamna väldigt långt ner i Allsvenskan i år. Har sagt det förr och säger det igen. www.rutineradmittback.nu TACK!
Skulle Bajen lyckas med det osannolika med att knyta till sig N E Johansson så vore det det bästa man gjort sedan Eguren. (haha de va ju inte så längesedan...)

Inga kommentarer: