2007-02-15

Tröttsamma debatter

Är det så att Bajen engagerar så mycket att kvällstidningar och bloggare kan skriva milsvis om detta lag och förening? Ja förmodligen.
Expressen och Aftonbladet mfl. verkar ha hittat något som får hela folket att engagera sig. För inte är det väl så att Hammarby ständigt gör bort sig och klantar sig och automatiskt skapar skandalrubriker??!
Vet inte hur många skandal artiklar det går på en positiv Bajenartikel just nu men det närmar sig nog ett tiotal helt klart...
Jeff historien tar aldrig slut verkar det som. Lägg ner nu! Han är INTE utfryst, han kommer att få spela om än inte lika mycket som om han skrivit på. SO WHAT!?!?
Expressen och Ekwall verkar ju hångla med varandra och där har man ju helt klart märkt vilka spelare och lag som trots insatser är såå himla bra och coola.. (cool är väl va man ska va enligt Ekwall...)
Tycker i vanliga fall den mannen är lite rolig och att han skriver bra saker men ibland blir han ju bara för mycket och speciellt då när han hånglar med Lühr och den där långe dryge f-n. Föresten varför ser dom alla ut som och beter sig som Djurgårdare??
Den enda som för tillfället håller sig på mattan är ju Laul men det kanske beror på att han vill vara en motpol till ovan nämnda.

Den andra tröttsamma debatten är ju den om hulliganerna. Förstår inte hur många korkade personer det finns som gör sig hörda på Bajen forum... Trodde faktiskt inte det va så många i bajen... Nä Gnagar fasoner baske mej och det skrämmer mig!!

Inga kommentarer: