2007-04-11

Plotter

GAIS - Hammarby 1 - 1
Bäst: 1 poäng, 1 mål, 1 insläppt, Nr 12
Sämst: Monteiro, David, GG, Kingson (Bäst att sluta innan jag räknat upp hela laget...)

Så va då premiären avklarad. En något stressad pappa hann både plocka av middagsbordet, dammsuga halva lägenheten och duscha sonen innan "lugnet" kunde lägga sig och soffan intagas.
Missade början och Monteiros första grova tavla, skönt så för sedan spelade Bajen upp sig och puttrade på finurligt med korta passningar runt stillastående Gaisare. Vackert så. MEN, det hände ju inget framåt! Erkan ville gärna dribbla en gubbe extra, Castro gjorde ett vackert men turligt mål, Pauhlino fick inga bollar, David och GG slog bort passning efter passning och brytningarna blev till ickebrytningar. Frustrerande att se och jag håller med Tony fullständigt i analysen om att det var juniorfotboll. Gais gjorde rättvist 1 - 1 efter att Monteiro än en gång kommit otajmat till bollen. Denne Monteiro som setts som given sedan i höstas börjar kanske nu tiden komma ikapp. Han behöver någon stabilare backkolega bredvid sig och Sulan som ju egentligen bara är en reserv är inte det. Hoppas verkligen att Traore är det. JJ? Jo helt okej men han är ju rätt långsam men kanske tillsammans med en snabb Traore att det funkar.
Varför såg alla Bajare så lååångsamma ut??!

Den som ende som överraskade positivt på mig va Toni som gjorde ett piggt inhopp tycker jag. Överarbetade lite kanske men han av alla såg ju stundtals snabb ut! :O

Sammanfattningsvis kan man väl säga att 1-1 är helt okej. Inte sämre än förra året men inte bättre heller. Med tanke på försäsongen så får man väl vara nöjd. Ett mål gjordes också så då behöver man inte fundera över det så mycket heller. Men det finns massivis att förbättra, skönt att då ha både aik och dif bakom sig så tid finns ju fortfarande.

På lördag är det tff som kommer på besök och då vill jag se Traore och Davies och en vinst. Den får va hur ful som helst bara vi vinner.

Inga kommentarer: