2007-07-19

Än lever liket!

Hammarby - Kalmar 1 - 0
Bäst: Oj oj... svårt att plocka ut EN eller ens en handfull. Men får väl säga att de va skönt att se att David och Erkan är på väg mot de nivåer som jag vet att de kan prestera på!!!
Sämst: Att inte få va på plats!


Det verkar som att Hammarby spelar som bäst i år när dom har lite press på sig. Att alla går ut knyter näven och tänker att nu j-lar ska vi köra över dom här nötterna. Syntes mot jyrgården. Syntes mot Glenn och igår mot Kalmar. Oerhört viktiga matcher för att hänga med i "toppstriden" för att inte tala om BP då revanch bara var förnamnet. Ett mätt och likgiltigt Bajen funkar helt enkelt inte i år. (Örebro, Ellos, AIK)

Det var en fröjd att se spelet igår. David och Jose formligen forsade fram på kanterna. Erkan och Castro hade lekstuga och gick ner och hämtade boll och gav Kalmar bekymmer. Harris, ja HARRIS!!! Igår syntes det verkligen inte att han ska va för tunn för han va fenomenal! Va det någon som saknade kanske en av Bajens bästa hittils iår?? Harris är värd ett helt eget inlägg (hoho va lustit då) vi får se om vi orkar oss på att skriva det någon gång.
Sedan hade vi ju två mittbackar i går också. Så skönt att se inställningen från Sulan och Traore. Det syntes att dom bestämt sig för att Santin inte skulle få allt för många sekunder över för sig själv och bollen. Varje gång han vände upp kom någon av dom dundrande rätt in i honom. Sulan en gång i kanske lite för hög hastighet men det såg faktiskt inte så farligt ut ändå tycker jag. (Men jag är ju partisk... hehe)

Lolo som vanligt stabil och riktigt riktigt bra.

Petter!!

Benny fick hålla nollan!! Inte för att han hade så mycket att göra men det såg i alla fall hyffsat stabilt ut. Bra för självförtroendet!

Paulinho vill jag fortfarande ha ut mer av. Vet inte om gräset fortfarande va lite för långt för honom men just som jag sagt att fan han trampar ju på bollen varenda gång han får läge, så gör han INTE det och slår ett riktigt fint inlägg som resulterar i ett vackert mål! Skönt!

Charlie fick komma in också med kvarten kvar. Typiskt Charlie inhopp. Inblandad i flera riktigt riktigt heta målchanser men för ivrig när läget dyker upp. Fina framspelningar dock!

Va muttrade Erkan när han blev utbytt???


Tillsist! Vad har det tagit åt media nu då??? Bisittaren "Experten" i PPV sändningen va ju för 17 lyrisk över de mesta som Hammarby tog sig till och hade hela tiden analyser över vad Bajen borde göra och kommentarer som "Äntligen mål", och "tur att han bröt där" osv. Jag är chockad och vet inte hur jag ska ställa mig till detta. :P Sedan spär Aftonbladet på med ett matchreferat som jag undrar om det är en praktikant som är smygbajare eller som Tony mutat. Ja här kommer lite saxat för att exemplifiera!

" En blixtsnabb Bajen-kontring följde när en för dagen strålande Davies frispelade Paulinho med en väl avvägd stickare." Lars Öman Aftonbladet

"Snurrade friskt
Bäst i Bajen i kväll: Utmärkte ytterbacken David Johansson som snurrade friskt på kanterna. Petter Andersson, inbytte Charlie Davies (amerikanen har äntligen hittat formen), och Haris Laitinen." Återigen Öman Aftonbladet (Tycker nog inte Charlie gör mer än alla andra matcher då han fått såååååå mycke skit!)

"Vi hade väntat oss 90 minuters plåga och vanmakt. Vi ska inte låtsas att matchen var fri från plåga och vanmakt - det är de aldrig när man är bajare - men den var också full av fotbollsglädje, där båda lagen saknade nyckelspelare och där båda lagen spelade efter materialet, och där Tony Gustavsson drog ner brallorna på Kurt-Arne Bergstrand med hans egna metoder.Till fotknölarna." Grönvitasidanupp

"Suleyman Sleyman var oerhört bra i Hammarbys försvar men hans tackling på Cesar Santin i slutet av första halvlek var desto sämre. Han får vara glad att han klarade sig undan med ett gult kort." Fotbollskanalen

"Skotträning för Castro och CD? Om de bara lär sig skjuta så skulle de vräka in mål. Erkan gör sin bästa match på länge. Kan det ha att göra med att han får fler bollar att jobba med när inte Eguren spelar offmitt? Eguren har en tendens att gärna spela utåt vänster eller framåt. Mer sällan spelar han utåt höger. " Inferno - Bajenforum Svenska fans

"Okej, Hammarby vann rättvist. Men om detta är det roliga Bajen som man fick se, om man ska tro TG, är jag ändå rätt glad att ha Nanne och KFF som förebild." Martin Peterson Kalmar Svenska Fans

Inga kommentarer: