2007-05-17

Första saxningen

Som jag skrev i tidigare inlägg tänkte jag saxa lite från andra som tycker om Bajen. För att få lite nyans och för att få en tydligare bild över hur Bajen framställs. Kan bli rätt spännande att titta tillbaka på...

Så nu blir det verkligen Inte BARA Bajare....

Carlstad Unitet - Hammarby 4-5 (efter straffar)

* Ingen fara med Eguren
Det var i onsdagens cupmatch mot Carlstad United som Eguren tvingades lämna planen redan i första halvlek efter en vårdslös tackling. (TT)


* I senaste ligamatchen blev Carlstad United utklassade av Ängelholm i division 1 södra. I kväll var laget millimetrar ifrån att slå ut allsvenska Hammarby. (Per Nilsson, Expressen)


* Hammarby besegrade Carlstad United i Svenska Cupen, men segern satt långt inne. Väldigt långt inne. Carlstad tog ledningen och Paulinho kvitterade, men några fler mål blev det inte ordinarie tid. Matchen gick till förlängning och straffar, där Fadi Malke till slut avgjorde. (Hammarbyfotboll.se)


* - Alla segrar räknas. Även segrar som kommer efter 120 minuters destillerad uselhet mot ett lag två divisioner nedanför.
- Och nu fick ju Bajen öva lite på straffar i alla fall. Det kan behövas. Sannerligen.
- Samt, och viktigast: Chansen är stor att Bajen nu - trots serieledning - kan gå in som underdogs på Strömvallen på söndag, och det är den stämpeln som passar Bajen bäst, har vi ju lärt oss. (Grönvita sidan upp!)


* Inför ögonen på Sven-Göran Eriksson och ytterligare 3 144 personer var Carlstad United på väg mot en präktig cupskräll mot Hammarby.
Men efter ett nervkittlande straffdrama drog Bajen längsta strået.
– United var en positiv överraskning, menade ”Svennis”. (Värmlands folkblad)

* Bör ju påpekas att under ordinarie matchtid så hade Carlstad United flera jättelägen till mål.Bland annat ett skott i marken och sedan upp i ribban.Ett bortdömt mål.Ett skott i helt fritt läge innanför straffområdet som Erland räddade snyggt över.Det är mycket mer tur än skicklighet som vi gick vidare vill jag lova. (Bajens Svensakfans forum - Real_Cirillo)

* Där hade vi allt Hammarby på gaffeln. (Carlstad United forum - Höljes)

Inga kommentarer: