Malmoe - Hammarby 1 - 1
Plats: Canal+ stream till soffan
Bäst: Eguren
Sämst: Erkan, kommentatorerna och att bränna så många bra chanser

1-1 borta mot Malmoe är väl inte fy skam egentligen. Sämre jämfört med förra året dock.

Jag måste ta och be alla Bajare om ursäkt för det var nog mitt fel att de gick så knackigt i början. av olika anledningar kunde jag inte börja se matchen förrän det gått ca 20 minuter och först då började ju Bajen spela rätt hyffsat. Nästa match lovar jag att va med från början.

Missade alltså 1-0 målet. Lika bra det. Skitmål som vanligt. Fan va svårt de ska va ibland att rensa ordentligt.

Egurens mål va riktigt fint. Ska Bajen fortsätta bara göra såna mål eller kan vi göra "fulmål" också?

Fortfarande irriterad på att Charlie inte bara kan toffla till bollen. Men nissarna på Canal+ är ju fan helt otroliga i sin sågning. Visst avsluten är inte bra från Charlie men herregud han skapar ju massor av chanser varje match och hur många andra anfallare gör det???
Näe lite mer distinkt och lite mer våga gå in så blir det där bra!

Andra halvlek va ju rätt kul men frustrerande. Skönt att det inte blev nåt mer skitmål i baken.

Vilken skillnad på Kingson och Sandkvist. Visst Kingson är lite fladdrig men shit vilken kontroll på bollen när han väl greppat den. Inte samma såpa som Sandkvist hade där inte.

Nästa match Örebro på SÖS. Ska försöka få med hela familjen till Östra. Det blir 2xpremiär.