2007-05-20

Gefla gefle!

Gefle - Hammarby 1 - 0

Plats: Comhem soffan

Bäst: Kingson

Sämst: Erkan, Paulinho





Mina föraningar inför denna match blev sanna. Spelet något bättre än mot Örebro men jag förstår inte riktigt taktiken att slå upp långa bollar på två långa mittbackar som bara nickar bort. Sen MÅSTE mittfältet börja släppa bollen. Det gäller framförallt Erkan och Petter. Dom gör kanske en gubbe men sen ska dom dribbla resten av motståndarnas 7 försvarare också och det är inte så svårt att lista ut hur det går... Denna tendens är inte bara den här matchen tyvärr...





Skitmål!!!





Stolpens insida... ja ja det kan ju inte gå varje gång... :-(





Varför får inte Charlie några vettiga bollar att springa på???







Saxat



"Vi spelade inte bra...vissa av våra spelare var bättre änn de andra...men fortfarnde detta är ett lagspel och när majoriteten av laget inte spelar bra så faller det... Men som Bigge säger jag tror inte heller att många andra lag kommer att ha det lättare i Gefle... FORZA BAJEN, NU KROSSAR VI ELLOS... " (alexx11 Bajenforum Svenska fans)





"3 POÄNG!! Och vem gjorde inte målet om inte Johan Oremo! Jag tyckte inte skottet var nåt märkvärdigt men den annars duktige Bajen-målvakten nådde den inte lyckligtvis."
(LeffeLee gefleforum Svenska fans)




"Hammarbys anfallare, Charlie Davies och Paulinho, var däremot näst intill helt osynliga matchen igenom. – Jag sa innan matchen att vi var tvungna att sätta dit chanserna om vi skulle vinna den här matchen. Vi har två, tre riktigt bra chanser men missar, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson." (Marcus Leifby Aftonbladet)

"Mycket snack om att Charlie Davies inte gör några mål, men i dag skapade han i alla fall två bra chanser. Två fler än anfallskollegan Paulinho." (Robert Laul Aftonbladet)


"Gefle jobbade sig dock in i matchen och tog över i slutet av halvleken - och andra halvleken. Hemmalagets bästa chans kom efter slarv i Hammarbyförsvaret. Petter Österberg vann bollen, tog sig runt på högerkanten , men missade inspelet som hamnade hos Kingson. " (Karin Skogh Expressen)

"Gefle överraskade mot Hammarby
Hammarby ledde allsvenskan men fick åka hem från tippade bottenlaget Gefle utan poäng.Hemmalaget vann välförtjänt med 1-0 efter mål av Johan Oremo."
(Tv4.se)